L’alcalde i la regidora d’Educació van rebre els nens i nenes a la Sala de plens i van contestar les seves preguntes

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Educació, Ingrid Duch, van rebre ahir a la Sala de Plens un grup de 53 alumnes de 3r de primària de l’Escola Guillem Fortuny de Cambrils, que es van desplaçar fins a l’Ajuntament amb el trenet turístic.

En una sessió molt dinàmica i participativa, el batlle els va explicar com funciona el sistema democràtic i més concretament l’administració local, com es prenen les decisions als Plens i com s’organitza una ciutat de més de 35.000 habitants, posant alguns exemples pràctics del dia a dia del consistori.

A més, també va repassar alguns elements de la Sala de Plens com l’escut de Cambrils, les banderes o els busts dels tres cambrilencs il·lustres: el cirurgià Antoni Gimbernat, el Cardenal Vidal i Barraquer i el pare Salvador Gené.

Per acabar, l’alcalde va contestar les nombroses preguntes formulades pels nens i nenes sobre temes com els arbres i les zones verdes o la seva feina com a alcalde. Posteriorment, els i les alumnes van visitar els diferents departaments de l’Ajuntament i la Comissaria de la Policia Local, acompanyats pels agents escolars.