L’alcalde, Alfredo Clúa, ha rebut els nens i nenes a la Sala de plens i ha contestat les seves preguntes

  • Categoritzat com: Alcaldia

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha rebut avui al matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament un grup de 47 alumnes de les dues classes de 3r de primària de l’Escola Cambrils.

En una sessió molt dinàmica i participativa, el batlle els ha explicat com funciona el sistema democràtic i més concretament l’administració local, com es prenen les decisions als Plens i com s’organitza una ciutat de més de 35.000 habitants, repassant els diferents Departaments municipals i posant alguns exemples pràctics del dia a dia del consistori.

A més, l’alcalde també ha contestat les nombroses preguntes formulades pels nens i nenes sobre temes com els parcs infantils, el manteniment dels carrers, la neteja, la jardineria, les rieres, la recollida de les escombraries, els patis de les escoles, els equipaments, la convivència ciutadana, i diferents qüestions sobre la seva feina com a alcalde de la ciutat.  

Posteriorment, els i les alumnes s’han dividit en dos grups i han fer un recorregut per tot l’edifici per visitar les oficines dels diferents Departaments de l’Ajuntament i la Comissaria de la Policia Local, acompanyats per una agent escolar.