Camí Mendoza i Hélèn Arcelin va contactar ahir amb dues persones ateses per l’associació per desitjar-los una bona diada

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Cambrils, Hélène Arcelin, van participar ahir en la campanya «Rebrotem Sant Jordi» d’Amics de la Gent Gran. Aquesta fundació i l’Ajuntament tenen un conveni per lluitar contra la soledat no desitjada de les persones grans.

L’alcaldessa i la regidora van contactar ahir amb dues persones ateses per Amics de la Gent Gran per desitjar-los una bona diada i fer-los companyia durant una estona. Al matí, l’alcaldessa va fer una trucada telefònica a Montserrat Rosell de 90 anys i a la tarda la regidora va fer una videotrucada a Balbina Rodríguez. Totes dues van agrair la conversa i van manifestar que els havia fet molta il·lusió.

Des de fa 33 anys Amics de la Gent gran treballa juntament amb el seu voluntariat per combatre l’aïllament social de les persones grans i durant el mes d’abril cada any engega la campanya Roses Contra l’Oblit.

Aquest any la situació de confinament que estem vivint per causa de la crisi sanitària del Covid-19 ha fet que totes les accions d’acompanyament presencial que realitzava la fundació amb les persones grans s’hagin suspès i, per tant, no se'ls pugui regalar la rosa i el llibre el dia de Sant Jordi.

Però Amics de la Gent Gran no volia que la gent gran deixés de viure el 23 d’abril i per aquest motiu ha posat en marxa aquesta nova campanya a distància. L’entitat ha optat per les trucades, les videotrucades i els enviaments de vídeos desitjant un feliç Sant Jordi a les persones usuàries. Molts d’aquests missatges es poden seguir a les xarxes amb l’etiqueta #RebrotemAquestSantJordi.