És la primera trobada presencial amb persones de fora de l’Ajuntament des de l’inici del confinament. La coordinació entre els dos cossos, les previsions de l’estiu i la situació de la Covid van ser alguns dels temes tractats.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada del regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, es va reunir dijous amb la nova cap de la comissaria dels Mossos de Cambrils, la sotsinspectora Carme Domènech. A la reunió també hi van assistir el cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, el comissari Josep Maria Estela Ribes; el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, i altres representants dels dos cossos de seguretat.

La reunió va servir per presentar la nova cap, que es va incorporar el passat mes de març, i tractar temes com les previsions de l’estiu i les afectacions que pot tenir la situació derivada de la crisi sanitària sobre el turisme i les conflictivitats familiars i domèstiques. Durant la trobada també es va fer una valoració molt positiva de la coordinació entre els dos cossos de seguretat al municipi i les actuacions que s’han portat a terme conjuntament durant el confinament.

Aquesta ha estat la primera reunió que s’ha realitzat de forma presencial a l’Ajuntament amb persones de fora de l’organització des que es va decretar l’estat d’alarma i van començar les restriccions.