La iniciativa de prospectiva regional defineix el futur volgut per la regió en tots els seus àmbits. El projecte s’emmarca dins de la configuració de la Regió del Coneixement Catalunya Sud.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va participar ahir en la presentació del projecte CATALUNYA SUD 2040 que es va celebrar al Palau de Congressos de Tarragona. El projecte s’ha desenvolupat el darrer any amb la participació de més de 250 persones de la regió.

CATALUNYA SUD 2040 és una iniciativa de prospectiva regional que defineix el futur volgut per a la nostra regió en tots els seus àmbits. Un futur preferit per cocrear-lo conjuntament a partir dels actius, voluntats i somnis compartits del territori.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la configuració de la Regió del Coneixement Catalunya Sud promoguda des de l’any 2017, amb el suport de la Diputació de Tarragona i la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili. Es tracta d’integrar les grans potencialitats de la regió i posar-les al servei d’un millor futur compartit, que estigui basat en el coneixement.

L’objectiu és  que els lideratges en els diferents camps, siguin compartits i que les regions, Catalunya Sud en particular, siguin petits mons on donar respostes als grans desafiaments, ja que no es pot respondre sol als grans reptes que planteja una conjuntura complexa i un entorn canviant.