L’acte reivindicatiu, convocat per tres entitats, s’ha portat a terme aquest migdia davant de l’estació de tren de Vila-seca

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Transport i Mobilitat (Aparcam) Obra Pública Turisme

L’alcaldessa, Camí Mendoza, ha participat aquest migdia a la concentració per reivindicar la millora definitiva del servei ferroviari en totes les línies del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’acte reivindicatiu, que s’ha portat a terme davant de l’estació de tren de Vila-seca, estava convocat conjuntament la Plataforma per la defensa d’un ferrocarril públic i de qualitat, la Plataforma trens dignes a la Terres de l’Ebre i l’Associació Promoció del Transport Públic.

Els representants de les tres entitats han posat en evidència el deteriorament de les línies per manca d’inversions i han reclamat que s’emprenguin actuacions urgents per superar les actuals mancances i disposar d’un servei ràpid, còmode, freqüent i fiable.

L’alcaldessa de Cambrils s’ha afegit a les reivindicacions i ha demanat solucions a les grans deficiències del servei per millorar la mobilitat dels usuaris del territori i també pensant en els turistes que ens visiten. L’alcaldessa també ha reivindicat la importància del Corredor del Mediterrani en el desenvolupament econòmic i social del país i ha lamentat els successius retards en les obres d’aquesta infraestructura.

La concentració a comptat amb la presència de representants nombrosos d’ens locals i comarcals, partits polítics, sindicats, cambres de comerç, associacions i usuaris que pateixen diàriament les incidències del servei ferroviari.