L’alcaldessa i la regidora de Benestar Social l’han visitada a la residència per portar-li un ram de flors i compartir una estona amb la família

  • Categoritzat com: Comunicació

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Benestar Social, Hélène Arcelin, han visitat avui a Ramona Nebot per felicitar-la pel seu centenari, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament i compartir una estona amb ella, la seva família i altres persones resident a la residència STS Cambrils.

 

La Generalitat li ha concedit la Medalla Centenària que se li atorgarà en breu.

 

Ramona Nebot Raido va néixer a Almacelles (Lleida) el 25 d'agost del 1919. És filla de Joaquim Nebot, que treballava al camp i, Rosa Raido, que es va dedicar a la casa i a la cura d’ella i els seus tres germans.

 

De petita, va assistir durant una temporada curta a l'escola. Recorda que el que més li agradava eren les hores de pati, on jugava amb els seus amics a la comba. Va marxar del col·legi molt aviat per posar-se a treballar com a dona de la neteja.


Als 22 anys es va casar amb el seu marit Fermín, a qui va conèixer al ball del poble amb uns amics. Va ser amor un amor primera vista. Els dos compartien la mateixa afició per ballar. Van tenir dos fills: Josep i Maria. Actualment Ramona Nebot és àvia i besàvia. Té 5 néts i 4 besnéts.