És la primera visita de l’intendent per tractar assumptes de seguretat pública a l’Ajuntament Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

El nou cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra, l’intendent Ramon Chacon, ha visitat avui l’Ajuntament de Cambrils per reunir-se amb l’alcaldessa, Camí Mendoza. En la trobada també hi han participat el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, i el sotscap de la comissaria de Cambrils, Josep Manel Balanyà.

La reunió ha servit per parlar de diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana, la situació dels serveis policials al Camp de Tarragona i la difícil gestió del fenomen top manta. En aquest sentit, l’intendent ha destacat l’alt nivell de treball conjunt i col·laboració mútua entre Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra de Cambrils.

Ramon Chacon va ser nomenat cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona aquest estiu, en substitució de David Boneta, que ha assumit les funcions i les responsabilitats de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial. Chacon, de 47 anys i enginyer químic, va ingressar al cos el 1998 i ha estat sotscap de la Regió Policial del Camp de Tarragona i cap de la comissaria del Penedès.