L’Ajuntament està fent gestions amb les parts implicades per tal de trobar una situació que desencalli la problemàtica. Els afectats que s’han reunit amb l’alcaldessa han manifestat la seva voluntat de constituir-se jurídicament com a Plataforma d’Afectats a la qual conviden a sumar-s’hi a totes aquelles persones que ho desitgin.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, s’ha reunit avui al matí amb un grup d’afectats per la crisi de la secció de crèdit de la Cooperativa Agrícola. Durant la trobada, l’alcaldessa els ha transmès algunes de les gestions que s’estan efectuant des del consistori per tal de trobar una solució el més aviat possible. L’Ajuntament està efectuant de pont entre les parts afectades per buscar vies de sortida a una fallida de la secció de crèdit de la Cooperativa que es calcula afecta a unes 1.500 persones.

Per la seva banda, el grup d’afectats que s’han reunit amb l’alcaldessa li han transmès la seva voluntat de formalitzar-se jurídicament com a plataforma de defensa dels afectats, alhora que han demanat que el consistori continuï treballant en aquesta línia i aporti els mitjans que tingui al seu abast trobar la solució. A més, han demanat també que l’Ajuntament cedeixi algun espai on la plataforma es pugui reunir de forma periòdica.

Un cop finalitzada la reunió, l’alcaldessa i el grup d’afectats s’han dirigit a moltes altres persones, afectades també per la fallida, que es trobaven al hall de l’Ajuntament per efectuar els tràmits corresponents i ser assessorats per un treballador de l’oficina del consumidor del Consell Comarcal a les dependències de l’OAC. Un cop a baix, els han informat del contingut de la reunió i dels propers passos que poden efectuar, alhora que han donat resposta a les seves preguntes i han escoltat les seves preocupacions.

La Plataforma, properament

En els propers dies la Plataforma d’Afectats, un cop estigui constituïda, donarà a conèixer els mitjans de contacte: adreça electrònica, telèfon, i perfils a les xarxes socials. Des de l’Ajuntament s’anirà informant en tot moment als ciutadans d’aquestes vies de contacte que la Plataforma posi a la seva disposició.

Per altra banda, cal dir que la Cooperativa també ha posat el telèfon 977 270 364 i el correu electrònic afectats@coopcambrils.com a la seva disposició.