A banda de la presentació oficial, la reunió ha servit per parlar de temes de present i futur que estan a l’agenda de la nova directiva

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

Alguns membres de la nova junta directiva del Club de Vehicles Antics, encapçalats pel nou president Victorià Luque, s'han reunit amb l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, per tal de comunicar-li, formalment, la renovació de la direcció de l'entitat.

A banda la presentació oficial, també s'han tractat temes de present i de futur que estan a l'agenda de la nova directiva, com la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Cambrils, la possibilitat que la seva associació sigui considerada entitat cultural en comptes d'esportiva, i l'inici de gestions per buscar un espai que pugui esdevenir un museu de vehicles antics, bàsicament motos i cotxes.

Finalment, el president Victorià Luque, ha donat a conèixer a l'alcalde dos projectes que engegaran properament. El primer, una plantada d'arbres, en la que l'Associació assumeix la compra de les plantes i l'Ajuntament busca la ubicació. El segon, una formació vial per nens i nenes, conjuntament amb la Policia Local, més necessària que mai si tenim en compte la proliferació de patinets.