Alfredo Clúa i Teresa Recasens han portat una rosa a Montserrat Roselló, de 94 anys, que és una de les persones ateses per aquesta entitat. La fundació té un conveni amb l’Ajuntament per lluitar contra la soledat no desitjada de les persones grans a través de programes socials.

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió Gent Gran

L’alcalde de Cambrils, Afredo Clúa, i la regidora de Benestar Social, Teresa Recasens, han visitat avui la cambrilenca Montserrat Roselló, de 94 anys, per compartir una estona amb ella i regalar-li un llibre i una rosa. La visita s’emmarca en la campanya dels Amics de la Gent Gran “Cap persona gran sense rosa”, que pretén acostar la Diada de Sant Jordi a les persones grans i fer que la visquin d’una manera especial.

El programa d’activitats al voltant de la Diada de Sant Jordi dels Amics de la Gent Gran inclou el lliurament de roses a les persones que atén  habitualment la fundació arreu de Catalunya, visites de suport de les persones voluntàries per reforçar l’acompanyament en aquesta data assenyalada, activitats locals en grups reduïts durant les setmanes prèvies i una campanya de sensibilització a les xarxes socials.

A Cambrils, durant tot el dia, les persones voluntàries de la Fundació Amics de la Gent Gran vendran roses naturals solidàries i llibres en una parada a l’entrada del Casal de la Gent Gran, a l’avinguda de la Salle. La recaptació es destinarà íntegrament a programes socials que impulsa l’entitat per combatre la soledat de les persones grans.