La màgia del Nadal torna al jardí històric amb decoració i il·luminació especial per les festes i 15 espais d’artesania i comerç local. Oliver Klein ha mostrat la seva satisfacció per col·laborar en una iniciativa que dinamitza l’economia del municipi i el consum sostenible.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Promoció Econòmica

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha inaugurat aquest matí la segona edició del Christmas Garden Market del Parc Samà, que durant tot el cap de setmana ofereix 15 espais d’artesania i comerç local on adquirir els regals tradicionals d’aquestes dates.

L’alcalde ha explicat que aquest mercat contribueix a dinamitzar l’economia de Cambrils i posa en valor el consum local, responsable i sostenible en la línia de la campanya de promoció del comerç que ha engegat l’Ajuntament aquest Nadal. Oliver Klein també ha destacat la col·laboració público privada entre el parc, el teixit comercial i el consistori cambrilenc per fer possible un esdeveniment que l’any passat ja va ser tot un èxit.

Després de la inauguració, l’alcalde ha fet un recorregut per les diferents parades, acompanyat pel conseller delegat de l’empresa que gestiona el parc, Francisco Javier Castillo; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i la representant de l’Associació de comerciants Vilacentre, Teresa Recasens.

El mercat estarà obert del divendres 17 de desembre fins al diumenge 19, en sessions de matí (10 a 14 hores) i tarda (17 a 21 hores) i el dissabte 18 a la tarda hi ha previstes activitats d’animació infantil. L’ambientació nadalenca, amb més de cinc hectàrees il·luminades i decorades, es mantindrà fins el proper 5 de gener.