L’acte va incloure una conferència sobre la Segona República al Camp de Tarragona. La programació del primer trimestre ofereix set activitats en diferents espais del municipi.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Arxiu

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va inaugurar ahir dijous una nova edició del Campus Extens de la URV a Cambrils. L’acte oficial d’inici de curs també va comptar amb la participació de la Vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, i el director del Museu d’Història de Cambrils, Gerard Martí. En el seu discurs, l’alcalde va posar en valor la continuïtat d’aquest projecte, que s’ha mantingut durant 13 anys a Cambrils i actualment està coordinat des del Museu d’Història de Cambrils amb el suport de la Diputació de Tarragona.

L’acte inaugural va continuar amb una conferència sobre la Segona República al Camp de Tarragona a càrrec de la catedràtica en Història Contemporània Montserrat Duch Plana. La sessió forma part de la 15a edició del Cicle de Memòria de Tardor, que enguany està dedicat a aquest episodi històric.

La programació del primer trimestre del Campus Extens, que enguany recupera totalment la presencialitat, inclou set activitats de caràcter gratuït en diferents espais del municipi. A més, es retorna a les col·laboracions amb el Rotary Club Cambrils, fruit dels lligams establerts pel Campus Extens de la URV amb les entitats del municipi, i es continua col·laborant amb àrees de l’Ajuntament de Cambrils en programes com el Cicle de Memòria de Tardor, la Setmana de la Ciència o els Tallers Oberts.

Les properes activitats del Campus Extens seran la conferència “El futuro de los criptoactivos” de l’advocat de l’Estat i Doctor en Dret Francisco Uría Fernández (14 d’octubre), la inauguració de l’exposició “Més enllà de les trinxeres (1936-1939). Fotografies d’Alec Waiman” (15 d’octubre), la conferència “És segura l’aigua que consumim?” (18 de novembre) i l’obertura de portes dels Tallers Oberts (11 de desembre).