Oliver Klein l’ha visitada avui a casa seva per porta-li un ram de flors i compartir una estona amb ella i la seva família

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha visitat avui a Antònia Costa Mulet a casa seva per felicitar-la pel seu centè aniversari, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament, lliurar-li la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement, i compartir una estona amb ella i la seva família.

Antònia Costa Mulet va néixer el 2 de febrer del 1923, dia de la candelera, a Sant Feliu de Guíxols, on la seva família de pescadors s'havia desplaçat temporalment, però va venir a viure a Cambrils de ben petita. Va ser la tercera de quatre germans i va tenir una infantesa molt feliç, excepte en l’època de la guerra.

D’adolescent li agradava molt anar a ballar amb les amigues al Gatell i així és com va conèixer el Sisquet, que era traginer, amb qui va tenir dos fills i una filla. Va treballar remendant a la riera, tenint cura de la casa i dels fills, i sempre ha estat molt bona cuinera, tant de suquets de peix com de dolços, coc, bunyols i pastissets.

Actualment té una extensa família amb néts, besnéts i besnétes i els dissabtes espera amb il·lusió la visita de les seves nebodes. Una de les coses que més li agraden és parlar de les vivències passades, recordar cançons i de tant en tant també cantar.