El cambrilenc ha aconseguit recórrer la distància més llarga sobre una moto en 24 hores al circuit del Centre Tècnic de Nardò d’Apulia (Itàlia)

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils en funcions, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, han rebut avui el pilot cambrilenc Ivan Cervantes per felicitar-lo per haver batut el Record Guinness mundial de major distància recorreguda sobre una moto en un dia de manera individual.

El passat 30 d’abril, Ivan Cervantes, cinc vegades campió del món d’Enduro i ambaixador de Triumph, va aconseguir recórrer 4.012 quilòmetres en 24 hores, superant en més de 600 quilòmetres el record anterior de 3.406,17 km, batut per l’estatunidenc Carl Reese el 26 de febrer de 2017.

El pilot cambrilenc va registrar la nova marca sobre una Triumph Tiger 1200 GT Explorer al circuit d’alta velocitat del Centre Tècnic de Nardò d’Apulia (Itàlia), amb la presència d’un jutge oficial del Guinness Wolrd Records, que va certificar la distància recorreguda.

Tot i la pluja, Cervantes va superar el record amb una avantatge de 5 hores i va continuar donant voltes a aquest famós circuit ovalat de 12,5 quilòmetres fins arribar als 4.012. Per aconseguir-ho, el pilot es va preparar amb un intens entrenament i amb una estratègia de nutrició i son elaborada amb la col·laboració de la Universitat de Birmingham.