La trobada va servir per parlar sobre la nova oferta de sol industrial que significarà el desbloqueig del Polígon Belianes

  • Categoritzat com: Promoció Econòmica
  • Serveis associats:

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, va rebre ahir dilluns el president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora, i altres membres del comitè executiu d’aquesta organització. En la reunió també hi va participar la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas. 

Els assumptes més importants van ser les previsions sobre la repetició dels episodis de sequera, que a hores d’ara no afecten significativament la zona de Cambrils. En aquest sentit, es van analitzar les mesures preses l’estiu anterior i les que té previstes l’Ajuntament en cas que es repeteixi l’episodi d’alerta.

La trobada també va servir per parlar sobre l'oferta de sol industrial que ara s'ha desencallat a Cambrils i també la importància de les comunitats energètiques. L’alcalde va informar que el desbloqueig administratiu del Polígon Belianes és imminent i properament ja podrà acollir noves indústries.

Alfredo Clúa va posar de relleu que Cambrils té la meitat del seu PIB en el sector turístic, que caldria poc a poc equilibrar els sectors productius, i que, per aquest motiu, s’havia treballat a fons pel desbloqueig de Belianes.

La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, va afirmar que no era possible deixar anar les empreses cambrilenques fora del terme municipal.