Durant la trobada han tractat temes com les línies de subvencions europees

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, s’ha reunit avui amb la diputada del Parlament Europeu Dolors Montserrat, en el marc d’una visita institucional protocol·lària, que també ha comptat amb la participació dels regidors de l’Ajuntament David Chatelain i Joan Maria Artigau.

Un dels temes més destacats de la reunió han estat les subvencions europees. Entre altres qüestions, la diputada ha parlat de les que fan referència a eficiències energètica com la instal·lació de plaques solars, però també d’altres com les vinculades al turisme i a les noves tecnologies.

Dolors Montserrat ha incidit especialment en les subvencions al sector de la pesca, encaminades a protegir el medi ambient i a potenciar l’efecte de l’economia circular, que utilitza i recicla recursos de quilòmetre zero i genera ocupació en diferents sectors.

Justament des d’aquest juny Cambrils forma part de l'Associació Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALPCD), juntament amb Tarragona, Torredembarra i Calafell, per donar suport i promocionar la pesca amb criteris de sostenibilitat.

Dolors Montserrat és presidenta de la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, membre de la Comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària i també membre de la Comissió Especial sobre la Pandèmia de la Covid-19.