El vicepresident en relacions institucionals de l’associació es va desplaçar ahir a Cambrils per parlar del paper dels municipis en el futur d’Europa. Cambrils busca aliances per aconseguir el màxim de projectes europeus en les properes convocatòries dels fons Next Generation.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, es va reunir ahir amb el vicepresident en relacions institucionals del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), Joaquim Millan, per parlar de les oportunitats i els reptes dels municipis en el marc del debat pel futur d’Europa.

L’alcalde ha explicat que la trobada va ser una presa de contacte per explorar línies de col·laboració amb l’entitat europeista a nivell d’assessoria, aprofitant la seva expertesa en la matèria de cara a les properes convocatòries dels fons Next Generation.

Oliver Klein ha assegurat que Cambrils té un paper important a jugar en el futur i que l’Ajuntament treballarà colze a colze amb el CCME i altres institucions per aconseguir el màxim de projectes europeus en turisme i sostenibilitat, alineats amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de Nacions Unides. En aquest sentit, ha manifestat la necessitat de seguir avançant cap a la digitalització, la sostenibilitat i la democratització de l'espai públic.

El CCME és una associació pluralista i independent formada per col·lectius i persones físiques que desenvolupa les seves activitats europeistes dins de l’àmbit territorial de Catalunya. Està integrada per una àmplia representació de la societat catalana que treballa conjuntament en la construcció d’una Europa unida.