La Asociación para la Defensa de la Marca s’ha posat a disposició del consistori per assessorar en la lluita contra aquest fenomen que creix en l’època estival

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, després de les converses mantingudes els darrers dies, es reunirà en la propera setmana amb el vice-president de l’Asociación para la Defensa de la Marca (Andema), Sebastián Orlando, i amb el director general, Gerard Guiu. L’objectiu de la trobada és buscar solucions a la problemàtica de la venda ambulant de falsificacions i impulsar actuacions i campanyes conjuntes per aturar aquest fenomen que creix durant l’època estival.

La distribució i venda de falsificacions constitueix un delicte penal i administratiu, que perjudica els interessos tant dels comerciants i dels titulars de les marques com també de la ciutadania, ja que són productes que no compleixen cap control de qualitat i poden posar en perill la seva salut i seguretat.

La tornada a la normalitat després de la pandèmia, amb l’arribada de l’estiu i l’increment del turisme, han provocat un creixement preocupant d’aquest mercat il·legal, que afecta a la reputació i bona imatge de destinacions com Cambrils.