Els treballs, que han iniciat aquesta setmana quatre operaris, tenen un termini d’execució de 10 dies

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Medi Ambient i Serveis Generals Medi Ambient i Serveis Generals

L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat els treballs a la vorera nord del Carrer Artur Martorell de Cambrils. Es dóna la circumstància que en aquest carrer, ubicat a la Urbanització Molí de la Torre, les arrels dels arbres de la zona han aixecat el paviment de les vorers amb els conseqüents perills que això suposa per als vianants. A banda, les arrels dels arbres havien malmès alguns dels serveis soterrats del carrer, principalment elèctrics i canonades d’aigua, en repetides ocasions. Per altra banda, els fanals del carrer quedaven tapats per l’arbrat, la qual cosa generava queixes per manca d’il·luminació i sensació d’inseguretat.

Arran de totes aquestes mancances, primer els veïns del carrer afectats i després a través de l’Associació de Veïns de Molí de la Torre, van sol·licitar a l’Ajuntament la solució definitiva d’aquest carrer. Els treballs s’han iniciat aquesta setmana, tenint un termini d’execució de 10 dies. Consisteixen en la demolició del paviment dels trams de vorera malmesa, el sanejament del subsòl i la renovació del paviment afectat per les arrels de l’arbrat. A més, els treballs també serviran per redistribuir els escocells entre els fanals existents. Les obres inclouen la substitució de l’actual arbrat, per til·lers, ja que aquests últims tenen arrels menys invasives i d’aquesta manera es pretén posar punt i final a la problemàtica que patien el veïnat de la zona.

El total del pressupost per a l’execució de les obres puja al voltant de 30.000 euros.