L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar diplomes als jugadors i jugadores del dos equips sèniors, que han aconseguit l’ascens de categoria

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre dilluns, 4 de juliol, als dos equips sèniors del Club Bàsquet Cambrils, que aquesta temporada han pujat de categoria. El Sènior Masculí, que jugava a la Tercera Catalana, ha ascendit a Segona, mentre que el Sènior Femení, que jugava a la categoria territorial, ha ascendit a Tercera del Campionat de Catalunya.

La recepció a la Sala de Plens es va iniciar amb els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Francesc Canaldas. Posteriorment, els jugadors i jugadores van rebre els diplomes en reconeixement dels èxits esportius de la temporada. L’acte va acabar amb les fotografies de grups dels dos equips i els seus entrenadors amb les autoritats assistents.

El Club Bàsquet Cambrils va néixer l’any 1983 i compta actualment amb 218 jugadors i jugadores de 17 equips federats, a més dels 200 nens i nenes que juguen als equips de primària de les escoles.