La subvenció servirà per finançar obres de millora del Parc del Pescador, la pavimentació del camí del cementiri i l’enllumenat a diversos carrers

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Obra Pública

L’Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona han signat un conveni per la concessió d’una subvenció per a la millora d’infraestructures per un import màxim de 200.000 euros. Aquests diners es destinaran a quatre actuacions a diferents zones del municipi, que la Diputació finançarà quasi al 100%.

El projecte més destacat, amb un pressupost previst de 89.88 euros, són les obres de manteniment i millora que es portaran a terme al Parc del Pescador, que s’ha anat deteriorant amb els anys per l’ús o l’envelliment provocat pels agents corrosius propis de l’espai on es troba emplaçat.

Amb aquesta actuació es millorarà un dels principals espais públics d’oci i esbarjo de Cambrils, amb una situació privilegiada vora el mar. Entre els treballs que es realitzaran, hi ha la substitució de diferents trams de paviment o de fusta que estan en mal estat, la reparació de les pèrgoles i la tanca exterior, la instal·lació d’un nou joc infantil a l’àrea de jocs i la substitució de papereres i d’un lavabo, entre altres.

Les altres tres actuacions són la instal·lació enllumenat exterior al carrer Nostra Sra de Núria i als trams nord dels carrers Sant Llorenç i Cavall Bernat; la pavimentació d’un tram del camí del cementiri, entre l’accés a la pista d’atletisme i l’accés al pas inferior de l’autopista; i la substitució de les lluminàries dels fanals de la Rambla Jaume I, entre la plaça de la Constitució i la plaça d’Aragó.