El club es farà càrrec de les despeses de llicències i mútues d’aquests infants amb mancances socioeducatives

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el coordinador dels equips base del Club Handbol Cambrils han signat aquest dilluns un conveni per incorporar tres nens o nenes dels Centres Oberts Alba i Albamar de Cambrils a les categories benjamí i aleví (de 7 a 11 anys). A la signatura també hi ha assistit el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, i diversos membres del club esportiu.

Els nens i nenes s’han escollit en el marc de les activitats de handbol que el club ja ha realitzat durant el curs amb usuaris i usuàries dels Centres Oberts i passaran a formar part dels equips base durant una temporada amb possibilitat de renovació. Els infants realitzaran als dos entrenaments setmanals, jugaran tant en la lliga comarcal com a les trobades i seran partícips en tots els actes que organitzi el propi club.

El club es farà càrrec de les despeses de llicències i mútues. També realitzarà el préstec de la primera i segona equipació mitjançant un dipòsit monetari previ de les famílies que serà retornat en finalitzar la temporada, havent tornat tota la roba en bones condicions.

Per poder formar part d’aquest programa hi haurà d’haver un compromís tant del nen o nena com de les famílies a assistir a tots els entrenaments i partits o a informar a l’entrenador en cas de no poder-hi assistir. Els jugadors i jugadores hauran de tenir una bona actitud vers l’ensenyament de l’esport, respectar els entrenadors, companys i rivals i comptar amb el suport de la seva família. A més, partint de la base que l’esport i l’ensenyament han d’estar lligats, també caldrà tenir un bon comportament a l’escola i al Centre Obert.

El conveni amb el club de Handbol és una acció més en la línia de promoure una atenció educativa i social que permeti disminuir o eliminar situacions de risc. La pràctica de l’esport i dels seus valors serà una eina més per estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat, la socialització i l’adquisició d’aprenentatges bàsics i, en definitiva, compensar les deficiències socioeducatives dels i les participants.