Les obres realitzades des del Departament d’Obra Pública evitaran les inundacions que afectaven els locals en dies de fortes pluges. L’actuació dona resposta a la petició feta el passat novembre per la comunitat de propietaris.

  • Categoritzat com: Comunicació Obra Pública

El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha urbanitzat el darrer tram del carrer Riu Glorieta per enllaçar-lo amb el carrer Corralet i evitar les inundacions que afectaven els locals en dies de fortes pluges. L’actuació dona resposta a la petició feta des de la Comunitat de Propietaris Riu Brugent el passat novembre.

Fins ara, quan les precipitacions eren intenses, l’aigua entrava al aparcaments i trasters de l’edifici que dona a aquest últim tram, a la cantonada amb el carrer Corralet. El problema era que una parcel·la elevada de gran superfície amb pendent cap a aquests locals impedia la sortida de l’aigua que circulava pel carrer Riu Glorieta.

Amb la urbanització d’aquest tram de carrer, l’aigua tindrà sortida cap al carrer Corralet. L’actuació dona continuïtat a la mateixa secció que té el carrer Riu Glorieta en l’actualitat, amb la calçada asfaltada, rigola i una franja d’aparcament formigonada, mantenint la vorada T3 de formigó prefabricat i el paviment de peces de terratzo.

A la cruïlla, s’ha mantingut el nivell i la geometria de la vorera existent, per donar prioritat als vianants. S’ha pintat un pas de vianants, s’ha col·locat la senyalització vertical i s’han executat dos guals per als vehicles que s’incorporin al carrer Corralet.