L’antiga instal·lació situada a l’interior d’una illeta causava un gran impacte visual. Les noves caixes, més petites, s’han col·locat al costat de la barana de la rampa de l’aparcament del port.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Medi Ambient i Serveis Generals

La regidoria és Serveis, Medi Ambient i Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha retirat els antics quadres exteriors de comandament i protecció d’enllumenat situats a la cruïlla del carrer Consolat del Mar amb el carrer Dr. Fleming per millorar la visibilitat i estètica de la plaça de les Remendedores.

La instal·lació consistia en una caixa de seccionament, un quadre amb els dispositius elèctrics i electrònics de la càmera de televisió de Turisme i dos quadres d’enllumenat que controlaven una part dels carrers de la zona del port. Els conjunt estava l’interior d’una illeta, que també s’ha eliminat, i causava un gran impacte visual en aquest punt, des d’on ara ja es pot veure el port i el monument de les dones remendadores.

Els quadres s’han substituït per uns de nous molt més petits, que s’han col·locat al costat de la barana de la rampa de l’aparcament del port.