Les condicions de la rifa es publicaran avui al perfil oficial de l’Instagram de Joventut Cambrils i s’hi podrà participar fins el 20 de desembre. L’objectiu és promoure nous i noves titulars del carnet i que puguin gaudir de descomptes sobretot a nivell local. El Carnet Jove municipal és fruit d’una col·laboració interadministrativa entre l’Ajuntament de Cambrils i l’Agència Catalana de la Joventut.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils sortejarà un skate amb la col·laboració de l’establiment Nautilus Watersports per promocionar el Carnet Jove de Cambrils.

La rifa es durà a terme a través del perfil oficial de l’Instagram de Joventut Cambrils amb l’objectiu és promoure nous i noves titulars del carnet i que puguin gaudir de descomptes sobretot a nivell local.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat la importància “d’acostar a les persones joves els serveis i descomptes dels comerços i establiments de proximitat, perquè això els ajuda també en el seu dia a dia”.

Les persones interessades podran participar al sorteig des d’avui, 2 de desembre, fins a les 23:59 hores del dia 20 de desembre. Per participar caldrà fer “m’agrada” a la publicació, seguir els perfils de @joventutcambrils @sportsnautilus @carnetjove_cat, ser usuàri/a del Carnet Jove i fer un comentari mencionant a un amic/ga perquè hi participi.

L’assignació del premi es farà de forma aleatòria entre els i les participants que compleixin tots els requisits. El 21 de desembre a les 12 hores s’anunciarà a la persona guanyadora a les stories d’Instagram  al perfil de joventut.

El premi serà un skate Hydroponic ABEC7, de 7 làmines Hard Rock Canadian Maple + Resina de Epoxy, amb mides de 32” x 8.125” i 14.20 de distància entre eixos (Característiques: Còncau: Medium. Eixos: 139 mm / 5.5”. Gomes: 95A. Rodes: 54 mm 100A Cònica).