SECOT oferirà serveis d’assessorament i tutories sobre gestió i desenvolupament empresarial, en el marc de les línies d’acció previstes en el projecte de Cambrils Emprèn

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el president de la delegació provincial del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (SECOT) a Tarragona, Tomás Berasategui, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual SECOT oferirà serveis d’assessorament i tutories sobre gestió i desenvolupament empresarial, en el marc de les línies d’acció previstes en el projecte de Cambrils Emprèn, depenent de la Regidoria de Promoció Econòmica. Està previst que els punts en els quals col·labori SECOT siguin els següents:

- Assessorament tècnic empresarial a les persones emprenedores.

- Diagnosis empresarials de la situació i del funcionament de microempreses que ho sol·licitin a través de Cambrils Emprèn amb l’objectiu de millorar la seva adaptació al mercat empresarial.

- Suport i orientació financera, ja que les necessitats de finançament és un dels punts crítics en la gestió d’un projecte empresarial. En aquest sentit es planteja un full de ruta que s’iniciarà amb la detecció de la necessitat per part de tècnics de Cambrils Emprèn i la posterior derivació a SECOT per tal que facin l’anàlisi de l’informe del tècnic i del pla econòmic i financer del projecte; coordinin les accions a realitzar amb les entitats financeres; els acompanyin en el procés de negociació; i en puguin fer un informe tècnic dels resultats aconseguits.

- Dinamització de projectes empresarials sèniors&juniors

El conveni doncs pretén reforçar la tasca que s’està duent a terme a través de Cambrils Emprèn, sumant així sinergies amb la important labor que desenvolupa també SECOT en el seu àmbit.

Una mica més d’informació

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils fomenta l’emprenedoria a través del servei Cambrils Emprèn, donant suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial i tenint com a finalitats específiques la difusió de l’esperit emprenedor i la cultura d’empresa, el foment de la creació de l’activitat empresarial, el suport a la consolidació de la microempresa així com als treballadors/es autònoms/es i a les persones emprenedores.

SECOT és una entitat dedicada a l’assessorament, formació i tutories especialitzades sobre gestió i desenvolupament empresarial. L’associació va ser creada l’any 1989 i impulsa la seva activitat sense ànim de lucre. Els seus membres són antics empresaris i executius que, en règim de voluntariat, ofereixen els seus coneixements i experiència a entitats, persones i empreses a nivell nacional i internacional, en el marc empresarial, de formació i de serveis socials.