L’alcaldessa Camí Mendoza els ha rebut aquest migdia al Saló de Plens de l’Ajuntament on els ha agraït els serveis prestats durant tots aquest anys

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

Josep M. Montoya i Juan Cáceres han estat avui els protagonistes de la recepció institucional que ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Plens de l’Ajuntament de Cambrils. L’alcaldessa de la ciutat, Camí Mendoza, ha volgut celebrar un acte d’homenatge als treballadors de la casa que aquest 2015 s’han jubilat. En Josep de la Casa era el tercer treballador homenatjat que havia d’assistir a l’acte però no ho ha pogut fer per motius de salut.

L’acte s’ha iniciat a les 12:30 del migdia amb unes paraules que Camí Mendoza ha dirigit als homenatjats, els seus familiars i a la resta de regidors i companys de l’Ajuntament que han volgut acompanyar-los també i mostrar’ls-hi el seu caliu en aquesta recepció.

Juan Cáceres es va jubilar el 19 de maig de 2015, estant al servei de l’Ajuntament de Cambrils 38 anys, mentre que Josep Maria Montoya es va jubilar el passat 7 d’octubre de 2015 treballant-hi un total de 22 anys.

Tots dos han rebut de part de l’alcaldessa un petit obsequi per guardar un record d’aquest emotiu acte, alhora que Mendoza els ha volgut agrair els serveis prestats durant tots aquests anys.