Iker Múgica va guanyar el Campionat d’Espanya d’Optimist disputat a Alacant el març. Joan Domingo és subcampió del Campionat d’Espanya i subcampió de la Copa d’Espanya.

  • Categoritzat com: Esport
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora d’Esports, Camí Mendoza, van rebre ahir a la tarda els joves regatistes del Club Nàutic de Cambrils Joan Domingo i Iker Múgica, que han fet història al Campionat d’Espanya i a la Copa d’Espanya i s’han classificat pel Mundial d’Optimist que se celebrarà a Mar de Plata (Argentina) del 5 al 15 de desembre.

Durant la recepció, l’alcalde i la regidora han conversat amb els dos esportistes sobre les perspectives del mundial, el proper futur quan ja no puguin competir a la classe Optimist i les dificultats per  compaginar els entrenaments i els estudis, entre altres temes.

El passat 30 de març, Iker Múgica es va proclamar campió i Joan Domingo subcampió del Campionat d’Espanya d’Optimist, que es va disputar a Alacant, i l’1 de maig Joan Domingo va pujar al pòdium de la Copa d’Espanya a Almeria com a subcampió.