Es creen dues noves parades a la façana marítima, ubicades estratègicament als dos extrems del Port. La remodelació s’ha realitzat després de 7 reunions i 13 propostes analitzades per totes les parts implicades.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia
  • Serveis associats: Policia

Es creen dues noves parades a la façana marítima, ubicades estratègicament als dos extrems del Port

La remodelació s’ha realitzat després de 7 reunions i 13 propostes analitzades per totes les parts implicades

L’Ajuntament de Cambrils ha redistribuït les parades de taxi amb l’objectiu de solucionar els problemes de convivència entre els veïns i els taxistes i adequar l’oferta a l’ús real del servei.

Les negociacions amb totes les parts implicades per portar a terme aquesta remodelació van començar fa quatre mesos arran de les peticions dels veïns i comerciants de la zona de la Rambla Jaume I i la plaça de les Remendadores, que es queixaven del soroll i de la dificultat de visibilitat dels seus establiments.

Finalment, després de celebrar set reunions i posar damunt la taula fins a 13 opcions diferents, divendres passat es va arribar a un acord entre l’Ajuntament, els representants dels taxistes (Associació Ràdio Taxi Cambrils i taxistes no associats), els comerciants (Unió de Botiguers, botigues més afectades, hotels i restaurants propers) i els veïns del port. A les reunions també hi ha assistit tècnics de mobilitat de l’empresa municipal Aparcam i un comandament de la Policia Local de Cambrils.

Amb la nova distribució de les parades, que es va posar en funcionament ahir dimarts,  es reforça el servei a la zona portuària, que passa de tenir 11 a 13 places amb dues noves parades que substitueixen la que hi havia a Jaume I, entre els carrers Pau Casals i Consolat de Mar. D’aquesta manera se solucionen els problemes de convivència i al mateix temps es dóna resposta a la demanda del col·lectiu de taxistes que es considerava massa allunyat de les parades d’autobusos.

Quatre noves parades a la línia de costa

Les dues noves parades del port estan situades estratègicament als dos extrems de la costa. La més gran, amb tres trams i cabuda per 10 taxis, és el conjunt format per Rambla Regueral i Diputació n. 2 i 6. La seva creació acosta els taxistes a dues parades de bus de l’entrada de llevant del Port de Cambrils, per on es mouen el 50% dels viatgers de línies regulars urbanes i interurbanes. La segona parada són tres places a la rotonda del passeig de les Palmeres amb moll de Ponent i carrer Robert Gerhard, perdonar servei i cobertura a l’altre extrem. 

També s’han creat dues noves parades d’una plaça a l’Avinguda Diputació, a l’alçada de l’Hotel Augusto i de l’Aparthotel Best Cambrils. 

Places actuals

Després de la remodelació, actualment hi ha un total de 29 places distribuïdes en 7 parades. A Cambrils hi ha 26 llicències de taxis. 

Parada

Places

Conjunt de parades Diputació-Regueral

10

Rotonda Moll de Ponent – Patronat de Turisme

3

Estació de ferrocarrils

5

Avinguda Diputació – Hotel Centurión

1

Avinguda Diputació – Aparthotel Esmeralda

2

Avinguda Diputació – Hotel Augusto

1

Avinguda Diputació - Aparthotel Best Cambrils

1

Avinguda Mas Clariana – Cambrils Park Resort

5

Plaça Ajuntament

1

Total

29