Les minideixalleries de Ponent i Vilafortuny continuaran tancades. Es reduirà l’horari d’obertura i s’aplicaran mesures de seguretat.

  • Categoritzat com: Comunicació Sostenibilitat

L’Ajuntament de Cambrils reobrirà la deixalleria central ubicada al camí de Belianes a partir del proper dilluns, 4 de maig. Les minideixalleries de Ponent i Vilafortuny continuaran tancades.

L’horari d’obertura al públic es reduirà 30 minuts per torn i es faran desinfeccions diàries de la instal·lació, que s’ha organitzat per garantir que les persones usuàries que estiguin fent cua puguin dipositar els residus.

Amb el nou horari la deixalleria estarà oberta de dilluns a divendres de 10 a 12:30 hores i de 16 a 18:30 hores i els dissabte de 10 a 12:30 i de 17 a 18:30 hores.

Les persones usuàries i els transportistes hauran de portar mascaretes obligatòriament, desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en accedir al recinte i mantenir una distància mínima de 2 metres amb l’operari de la deixalleria.

Mesures de seguretat per limitar l’aforament

Les portes d’accés de la deixalleria romandran tancades i els operaris les obriran només quan hi hagi usuaris o transportistes dels sistemes integrats de gestió de residus (SIGs). L’accés per part dels usuaris i transportistes serà individual, amb un màxim 2 persones per vehicle, tancant-se la porta darrera seu. Només hi podrà haver un vehicle a la vegada dins de les deixalleria i en cas que es formin cues les persones no podran sortir dels vehicles. No podran accedir a les instal·lacions usuaris ni transportistes mentre hi hagi vehicles de Secomsa dipositant residus o manipulant contenidors.