El municipi ha aconseguit prop de 240.000 euros de la convocatòria de modernització i digitalització de les entitats locals. Aquesta ajuda se suma als dos milions del Pla de Sostenibilitat Turística i al milió del projecte compartit “Viu la Posidònia".

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Fons Next Generation

L’Ajuntament de Cambrils renovarà els equips informàtics gràcies a la concessió d’una subvenció de 239.130 de la convocatòria de Projectes de Modernització i Digitalització en l’àmbit de les Administracions de les Entitats Locals finançada amb Fons Next Generation.

Aquesta ajuda europea permetrà adquirir pantalles de nova generació i  ordinadors portàtils per adaptar-se a les noves formes d’organització i necessitats de treball, potenciant la comunicació, les reunions híbrides i el treball col·laboratiu. D’aquesta manera, es podran substituir part dels equips actuals, especialment els processadors que tenen més de 10 anys d’antiguitat.

El regidor de Noves Tecnologies, Santi Gámez, ha afirmat que és essencial que els treballadors i treballadores comptin amb equips moderns, d’acord amb les necessitats i sistemes actuals, que els permetin desenvolupar la seva feina amb comoditat, seguretat i eficiència, ja que això repercuteix directament en qualitat del servei que s’ofereix a la ciutadania.

Aquesta nova ajuda concedida se suma als dos milions que ha aconseguit el Patronat de Turisme de la convocatòria  dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions Extraordinaris 2023; al milió d’euros del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència pel projecte “Viu la Posidònia” compartit amb Dénia i Eivissa, i als ha aconseguit 200.000 concedits per la Diputació per la remodelació del Mercat Municipal de la Vila.

D’altra banda, el Departament de Promoció Econòmica ha presentat un pla de transformació integral del comerç i impuls del nou eix comercial de la Rambla Jaume I a la convocatòria d’ajuts per l’enfortiment de l’activitat comercial en zona turística, que està pendent de resolució.