L’acord contempla accions de promoció i comercialització a nivell nacional i internacional durant el 2022 per import de 70.000 euros

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el president del Nàutic Parc-Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Joaquim Cristià, van signar dimecres, 6 de juliol, el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat per l’any 2022. En l’acte de signatura també hi van assistir el gerent del Nàutic Parc, Jordi Rom, i la gerent del patronat de Turisme de Cambrils, Amèlia Rico.

L’acord recull els drets i deures de les dues parts i contempla accions de promoció i comercialització durant tot l'any, a nivell nacional i internacional, per un import de 70.000 euros, que és la subvenció total que aporten els set ajuntaments que integren el Nàutic Parc: Cambrils, Salou, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre.

El projecte va néixer l'abril de 2001 impulsat pels municipis de Salou, Cambrils i Mont-roig, com una eina per posicionar-se com destinació especialitzada en turisme nàutic. Amb el pas dels anys, altres poblacions del litoral han vist en la nàutica un element per donar valor afegit al seu territori i una eina per trencar l'estacionalitat de la temporada turística.

Actualment, l’estació nàutica cobreix 95 quilòmetres de litoral i compta amb gairebé una vuitantena d'empreses associades. La seva tasca ha estat reconeguda des de diferents àmbits. A finals de l'any passat va guanyar el premi Jordi Cartanyà concedit per la Diputació de Tarragona com Millor proposta de solucions tecnològiques per a la comercialització turística. Recentment també han rebut la distinció REVIEWBOX com una de les millors pàgines web d'Espanya 2022.