Una vintena de persones van participar dimecres en una jornada al Centre Cultural amb l’objectiu de definir i planificar les accions dels propers anys

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

Una vintena de cambrilencs i cambrilenques es van reunir dimecres passat en una jornada participativa organitzada pel Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils en el marc de la segona fase de l’elaboració del Pla Local de Salut. La sessió es va celebrar al Centre Cultural i va ser presentada per la regidora de Salut Pública, Hélene Arcelin.

Les persones participants en aquesta jornada van poder realitzar propostes al voltant de diferents temes que afecten a la salut de la ciutadania i que es recullen en set eixos bàsics: activitat física i esport, hàbits alimentaris, salut emocional, salut mental i suport social, relacions sexuals, afectives i reproductives, consum de substàncies i ús de pantalles, prevenció i sensibilització de malalties específiques i accés als recursos de salut i entorns saludables.

La regidora explica que aquesta fase de l’elaboració té un pes molt important ja que conèixer l’opinió de la ciutadania facilita poder definir els objectius específics i les actuacions que s’han de prioritzar al Pla Local de Salut.

La Diagnosi de la salut, que s’ha elaborat durant la primera fase, ja es pot consultar clicant aquí. Aquest document analitza diferents temàtiques i és la base per a l’elaboració del pla d’acció.