Els documents es guardaran a l’Arxiu Municipal i els objectes al Museu d’Història. El Llibre de Condol online segueix obert i en el futur s’instal·larà un element simbòlic de record a les víctimes al port.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Arxiu

L’Ajuntament de Cambrils ha recollit aquest migdia les ofrenes que la ciutadania i els visitants de la ciutat havien dipositat davant del Club Nàutic com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Cambrils i Barcelona. El memorial estava format per diversos objectes, documents, ofrenes florals i espelmes que s’havien anat acumulant al lloc dels fets de manera espontània.

L’actuació, que s’ha dut a terme amb el màxim respecte i sensibilitat, ha estat coordinada pel personal tècnic del Museu d’Història de Cambrils i de l’Arxiu Municipal de Cambrils seguint uns criteris bàsics de documentació i selecció. El material s’ha agrupat en capses, diferenciant els documents escrits, que es conservaran a l’Arxiu Municipal de Cambrils, dels objectes, que es guardaran al Museu d’Història de Cambrils.

D’altra banda, el Llibre de Condol online del web de l’Ajuntament segueix recollint missatges de solidaritat, que s’afegeixen als de Llibre de Condol que es va obrir a la Sala de Plens la setmana passada i a les nombroses condolences rebudes per altres mitjans.

A més, divendres passat el Ple de l’Ajuntament  va acordar instal·lar un element simbòlic a la zona del port en record a les víctimes.