El nou apartat web recopila diferents propostes per jugar i aprendre durant el confinament

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils ha publicat un nou apartat al web amb una recopilació de recursos socioeducatius en línia per als infants i les seves famílies. Es pot accedir a la informació des de la pàgina principal de la regidoria d’Educació o des de la pestanya d’informació d’interès.

El regidor d’Educació, Alejandro Garcia, ha explicat que l’objectiu del recull és facilitar l’accés a enllaços d’entreteniment que permetin alleugerir les hores de confinament. A banda, també pot ajudar i sumar un recurs més per a la recerca d’informació en l’àmbit educatiu i donar suport a docents, famílies i alumnat que estan fent l’esforç de treballar des de casa.

A l’apartat s’hi poden trobar els accessos directes als serveis de l’Ajuntament que estan facilitant recursos online; els directoris de la Generalitat de Catalunya; els recursos que s’han publicat a “El Diari de l’Educació” (que ha recollit diferents iniciatives que busquen acompanyar els infants i les famílies durant el període de confinament); enllaços a altres webs amb manualitats, contes i endevinalles i, per últim, una recopilació d’enllaços per poder gaudir d’espectacles online gratuïts.

Els nou apartat de recursos socioeducatius forma part de l’espai especial «Queda’t a casa: informacions d’interès», que la regidoria va posar en marxa des de l’inici del confinament. La pàgina web centralitza diferents accessos per facilitar la recerca d’informació, com ara les pregunte freqüents respecte al Departament d’Educació; les últimes notícies de l’Ajuntament; els enllaços dels diferents departaments de la Generalitat que informen sobre la pandèmia; la informació de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU) del Canal Universitats o la nova e-Aula amb tota l’oferta de formació online.