No estan permeses concentracions de més de 20 persones ni actuacions musicals a les platges o la via pública

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

L’Ajuntament de Cambrils ha publicat un Ban d’Alcaldia amb normes i recomanacions per celebrar una revetlla de Sant Pere segura en el context de l’etapa de la represa de l’emergència sanitària de la Covid-19.

L’alcaldessa, Camí Mendoza, ha demanat responsabilitat a la ciutadania i a les persones visitants en totes les celebracions de Sant Pere per poder mantenir les mesures de protecció i seguretat i ha recordat que no es pot abaixar la guàrdia perquè als centres hospitalaris encara s’està lluitant i es podria produir un rebrot.

Seguint les indicacions sanitàries i atenent a criteris de prudència, l’Ajuntament de Cambrils recorda que no es permeten concentracions de més de 20 persones, ni tampoc cap tipus d’actuació musical ni festes multitudinàries als espais habituals com platges, vies públiques o similars.

Així doncs, les revetlles s’hauran de celebrar en grups reduïts no superiors a 20 persones (el límit no s’aplica a persones que conviuen al mateix domicili) i caldrà mantenir les mesures de protecció i higiene: mascareta, rentat de mans i distància de seguretat.

El ban també alerta que el gel hidroalcohòlic és inflamable i per tant s’ha d’evitar utilitzar-lo si es manipulen productes de pirotècnia, i demana un comportament cívic, mantenint els espais nets i lliures de residus i fent un ús responsable de la pirotècnia.

Finalment, l’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de la ciutadania en la celebració de Sant Pere posant en valor l’esforç dels serveis sanitaris, emergències, seguretat i de la ciutadania durant les anteriors fases de la pandèmia.