El consistori contractarà a 16 persones per a la realització de treballs d’interès públic i social de consergeria, manteniment i administració. Les persones interessades poden presentar les sol·licituds del 14 de maig al 2 de juny presencialment a l’OAC amb cita prèvia o a la seu electrònica.

  • Categoritzat com: Comunicació Ocupació
  • Serveis associats: Educació

L’Ajuntament de Cambrils promou la tercera edició dels Plans d’Ocupació Municipals per a la contractació de persones aturades per a la realització de treballs d’interès públic i social. Aquesta línia amb finançament íntegrament municipal s’emmarca en el Pla de xoc per fer front a la pandèmia, que també inclou altres mesures que s’han portat a terme per pal·liar l’actual situació d’atur.

Aquests plans municipals complementen els plans subvencionats per la Generalitat i permeten arribar a més segments de població en situació desfavorida. L’objectiu és contribuir a rebaixar les taxes d’atur al municipi, disparades en temps de crisi econòmica; millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones per facilitar el seu retorn al món laboral i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds del 14 de maig al 2 de juny presencialment a l’OAC o a través de la seu electrònica https://seu.cambrils.cat. Per fer el tràmit a l’OAC cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 977794579 o bé a través del web https://citaprevia.gestorn.com/cambrils/#nbb.

En aquesta convocatòria l’Ajuntament contractarà a 16 persones durant sis mesos a partir del mes de juny per a la realització de feines de consergeria en equipaments municipals, de manteniment de la via pública, senyalització, zona esportiva i equipaments educatius, i de suport administratiu.

Els llocs de treball

CONSERGERIA PER EDIFICIS MUNICIPALS

Les tasques que realitzaran les 2 persones assignades al lloc de treball de consergeria d’edificis municipals estaran relacionades amb la vigilància de l’edifici, l’atenció als ciutadans i altres pròpies que es puguin assignar sempre en relació directa al lloc de treball.

Perfil específic de les persones a contractar:

-        Experiència en Tasques de consergeria.

-        Permís de conduir

PERSONAL DE BRIGADA EN GENERAL, DE MANTENIMENT DE CENTRES EDUCATIUS, SENYALITZACIÓ I ÀREA D’ESPORTS

Els 10 llocs de treball estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’espais i via pública, manteniment de centres educatius, senyalització i zona esportiva.

Perfil específic de les persones a contractar:

-          Experiència en tasques relacionades amb el sector de la construcció, jardineria i manteniment d’edificis i espais públics.

-          Nocions pintura, electricitat i fontaneria

-          Permís de conduir

SUPORT ADMINISTRATIU EN DIFERENTS DEPARTAMENTS

Els 4 llocs de treball estaran relacionats amb tasques administratives en general i específiques de l’àrea de Promoció Econòmica, Arxiu Municipal, Biblioteca, Benestar social-Inclusió social.

Perfil de les persona a contractar:

-        FPI/CFGM

-        Nivell C de Català o equivalent

-       Experiència d’auxiliar administratiu

-       Coneixements informàtics del paquet office o el seu equivalent en programari lliure.