El consistori contractarà a 12 persones per a la realització de treballs d’interès públic i social de consergeria, manteniment i administració. La nova línia es va crear l’any passat per arribar a més segments de població amb especials dificultats d’accés al mercat laboral. Les persones interessades es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) fins el 15 de març.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació Ocupació
  • Serveis associats: Educació Ocupació

L’Ajuntament de Cambrils promou la segona edició dels Plans d’Ocupació Municipal per a la contractació de persones aturades per a la realització de treballs d’interès públic i social. La nova línia amb finançament íntegrament municipal va néixer l’any passat per complementar els plans subvencionats per la Generalitat i arribar a més segments de població en situació desfavorida.

L’objectiu és contribuir a rebaixar les taxes d’atur al municipi, disparades en temps de crisi econòmica, millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones per facilitar el seu retorn al món laboral i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.

En aquesta segona convocatòria l’Ajuntament contractarà a 12 persones durant nou mesos a partir de l’abril per a la realització de feines de consergeria per a edificis municipals, de manteniment de la via pública i equipaments educatius, i de suport administratiu. Durant el període de contractació, les persones seleccionades realitzaran un mòdul formatiu de recerca de feina dins la jornada laboral per millorar la seves habilitats i coneixements de les eines necessàries per al seu retorn al món laboral.

Les persones interessades es poden inscriure fins el 15 de març a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils o a la seu electrònica. El pla s’adreça a persones empadronades a Cambrils, aturades, inscrites a l’Oficina del SOC com a  demandats d’ocupació, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi i amb un temps d’atur com a mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de sol·licitud.

Els llocs de treball

CONSERGERIA PER EDIFICIS MUNICIPALS

Les tasques que realitzaran les tres persones assignades al lloc de treball de conserge d’edificis municipals estaran relacionades amb la vigilància de l’edifici, l’atenció als ciutadans i altres pròpies que es puguin assignar sempre en relació directa al lloc de treball.

Perfil específic de les persones a contractar:

-       Requisit imprescindible:

-       Experiència demostrada en la realització de petites reparacions de manteniment.

-       Coneixements bàsics d’informàtica (word, Excel, correu electrònic)

MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA

Els sis llocs de treball estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’espais públics, treballs de manteniment de la via pública i altres treballs de conservació i reparació de mobiliari urbà.

Perfil específic de les persones a contractar:

-       Requisit imprescindible: Peó Paleta

-       Experiència demostrada de peó de paleta.

-       Nocions de pintura i electricitat

 

MANTENIMENT EQUIPAMENTS EDUCATIUS

Els dos llocs de treball estarà relacionat amb tasques de manteniment en els diversos centres educatius del municipi, escoles i llars d’infants municipals.

Perfil específic de les persones a contractar:

-       Requisit imprescindible:

-       Experiència demostrada en manteniment d’edificis:

  • Nocions bàsiques de paleta, pintura, electricitat i fontaneria

SUPORT ADMINISTRATIU ÀREA D’ESPORT

El lloc de treball estarà relacionat amb tasques administratives en general i específiques de l’àrea d’Esports.

Perfil de la persona a contractar:

-       Requisit imprescindible:

-       FPI/CFGM

-       Experiència d’auxiliar administratiu