La presentació es portarà a terme el proper 3 de juny, a les 19 hores, a la sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran. L’aforament serà limitat i la reserva de plaça es farà segons l’ordre de confirmació d’assistència. L’acte també es podrà seguir en directe per Ràdio Cambrils i les xarxes socials corporatives de l’Ajuntament (@ajcambrils).

  • Categoritzat com: Comunicació Obra Pública Urbanisme

L’equip de govern de Cambrils i el personal tècnic presentaran tres projectes d’infraestructures clau de la ciutat en un acte restringit en format mixt, presencial i virtual, que se celebrarà el proper dijous, 3 de juny, a la sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran.

Per assistir a l’acte caldrà fer inscripció prèvia al correu alc@cambrils.cat i les places es reservaran per ordre d’inscripció, ja que el Procicat manté les restriccions d’aforament en l’organització d’actes com a mesura preventiva.

L’acte es podrà seguir en directe per Ràdio Cambrils (90 de la FM o http://www.radiocambrils.cat) i també es retransmetrà per les xarxes socials corporatives de l’Ajuntament de Cambrils (@ajcambrils a Instagram, Facebook i Twitter).