En una segona fase també es podrà demanar hora als serveis de Benestar Social i Esports. La cita prèvia es pot sol·licitar per internet o per telèfon i permetrà una atenció més ràpida i eficient.

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa un sistema de cita prèvia que permetrà oferir una atenció personalitzada més ràpida, més eficient i de més qualitat. A partir d’avui ja es pot demanar hora per l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i l’Oficina Local d’Habitatge gestionada per l’empresa municipal Ingesol al Forn del Tallero. En una segona fase, el sistema s’ampliarà a Benestar Social i Esports.

La cita prèvia es pot sol·licitar online a https://citaprevia.gestorn.com/cambrils o als següents telèfons: 010 des de Cambrils o 977 79 45 79 des de fora (Ajuntament) i 977 12 90 01 ext. 1 (Forn del  Tallero). L’objectiu és reduir al mínim les cues  i el temps d’espera a l'hora de fer tràmits presencials.

“El nou sistema de gestió de cues comportarà que la ciutadania es desplaci als edificis municipals el temps just i necessari, sense esperes excessives”, ha afirmat el regidor de Govern Obert, Eduard Pellicer. “D’aquesta manera, el servei es podrà organitzar millor, amb un volum de treball més estable, i per tant oferirà una atenció de més qualitat”, ha afegit Pellicer.

El servei de cita prèvia inclou tràmits relacionats amb els ajuts de Benestar Social, l’empadronament, l’expedició i renovació del DNI, les altes del padró, la domiciliació de tributs, la tarifa resident de zona blava, la Tbus, la llicència de tinença d’animals potencialment perillosos, la sol·licitud d’admissió a convocatòries d’oferta d’ocupació pública, les comunicacions i llicències d’obres, la inscripció a cursos, l’emissió del certificat digital IDCAT i les peticions de cita per l’OMIC.

Pel que fa al Forn del Tallero, es pot demanar cita prèvia per demanar ajuts i subvencions de lloguer, els serveis de mediació de contractes, sol·licitar cèdules d’habitabilitat o fer ús de la borsa d’habitatge per rebre informació o tramitar un lloguer.

En el cas de l’OAC, durant els primers mesos s’aniran incorporant nous tràmits i es combinaran les atencions amb i sense cita prèvia. Passat aquest període d’adaptació, només s’atendran les persones amb cita prèvia. En canvi, l’Oficina Local d’Habitatge des d’avui funciona exclusivament amb cita prèvia.