Aquest servei s’adreça a persones que estan buscant feina perquè no en tenen o volen millorar la seva ocupació. El programa del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat es desenvolupa amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació Ocupació
  • Serveis associats: Educació Ocupació

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa el programa d’orientació laboral Ubicat del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat. El nou servei d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional s’adreça a persones desocupades, inactives o persones treballadores, preferentment les que es troben en una situació de precarietat.

Ubicat és un programa innovador propi de Catalunya que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.  L’objectiu és atendre de manera personalitzada a cada persona participant per ajudar-la en la recerca activa de feina o formació i millorar la seva ocupabilitat.

Per participar al programa Ubicat cal estar registrat al SOC com a demandant de feina o com a millora d’ocupació. Les persones interessades es poden dirigir a l’Ateneu Juvenil de Cambrils (avinguda Horta de Santa Maria, 14). Es preveu oferir itineraris individuals a 25 persones per analitzar la seva ocupabilitat, definir el seu projecte professional i acompanyar-les en la recerca de feina.