La primera sessió titulada “La ruta de la seda. Seguint les passes de Marco Polo” anirà a càrrec de Lluís Nuñez i Núria Borràs. Es portarà a terme aquest dilluns, 3 de desembre, per l’alumnat de l’Escola d’Adults.

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

El Departament de Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Cambrils diversifica l'oferta d'activitats i es dirigeix a nous públics amb el cicle de xerrades "Tastet de rutes", que consta d’algunes sessions dirigides a diferents col·lectius com l’alumnat de l’Escola d’Adults i el Centre Obert i d’altres que es realitzaran als Centres Cívics i seran obertes al públic general.

El cicle arrencarà a l’Escola d’Adults el proper dilluns, 3 de desembre de 19 a 20 hores. La primera xerrada, titulada “La ruta de la seda.  Seguint les passes de Marco Polo” anirà a càrrec de Lluís Núñez i Núria Borràs, que relataran el seu periple de 3 anys a través dels països i dels camins que van conformar aquesta llegendària ruta. Des d'Istanbul fins a Xi'an, mostraran insòlites fotografies del seu viatge i acostaran els alumnes a la història, les costums i les religions de les zones visitades.