Aquesta setmana la brigada ha estat reparant voreres del carrer Joan Ardèvol i Raval de Gràcia. Properament es desplaçaran a la zona del port per realitzar treballs de manteniment al passeig marítim Llevant i altres vies.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals

El Departament de Serveis de l’Ajuntament de Cambrils està portant a terme diversos treballs de millora de voreres i calçades. Aquest últim trimestre de l’any la brigada ha reparat  voreres i escocells al passeig Albert, als carrers Joan Ardèvol, Joan Maragall i Les Barques, a les avingudes Diputació i Horta de Santa Maria, al passeig Marítim Ponent amb l'avinguda Catalunya, a la plaça de la Vila i al Raval de Gràcia.

Els operaris també han construït un nou tram de vorera al passeig la Salle per accedir a les escales de la riera d'Alforja, han creat quatre nous guals adaptats al carrer Lleida amb Vila-seca per millorar l’accessibilitat i han reparat clots a la calçada de diversos carrers.

Altres treballs de manteniment han estat la pintura de la base dels fanals del barri de la Parellada i de la pèrgola del patronat de Turisme, la reparació de les llambordes de la rotonda del creuament dels carrers Moragues i Barret amb Jaume Ferran o una rasa per reparar l’enllumenat públic al carrer Neptú, entre altres. La brigada ha combinat aquestes actuacions amb la col·locació de l’enllumenat de Nadal, el muntatge i desmuntatge d’escenaris de diferents esdeveniments o els preparatius de les eleccions.

Aquesta setmana, les obres continuen al carrer Joan Ardèvol, Raval de Gràcia i barri de la Parellada i posteriorment es traslladaran a la zona del port per realitzar diverses actuacions al passeig marítim de Llevant i altres vies properes.

Nou enllumenat al passeig Marítim i pavimentació del camí de Montbrió

A més d’aquests treballs de manteniment, properament el Departament de Serveis licitarà la substitució de les lluminàries del passeig marítim de Llevant, la instal·lació d’un nou enllumenat d’exterior a l’avinguda del Mil·lenari i a un tram del carrer Camí de Creus, la pavimentació d’un tram del camí de Montbrió (entre el barranc Verge del Camí i la carretera de Vinyols), la reparació de les voreres del carrer Josep Sanmartín i la col·locació d’una barana a la riera del Regueral. Les actuacions seran possibles gràcies a la modificació de crèdits aprovada al Ple del passat 22 de novembre.