La sessió, dirigida a membres de forces i cossos de seguretat, tindrà lloc al Centre Cultura el dilluns 5 de juny a la tarda. Des de la Regidoria de Protecció Ciutadana s’havia detectat aquesta necessitat de formació per atendre aquest fenomen.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat i la Policia Local de Cambrils han organitzat una ponència sobre l’ocupació d’habitatges i la usurpació de béns immobles pel proper dilluns 5 de juny de les 16 a les 20 hores.

La sessió es portarà a terme de les 16 a les 20 hores a la sala d’actes del Centre Cultural de Cambrils (carrer Sant Plàcid) i està dirigida als membres de tots els cossos i forces de seguretat de la demarcació. Els interessats en assistir-hi ha de contactar amb la Policia Local de Cambrils.

La ponència, a càrrec d’Álvaro Mangas Campos de la Fiscalia Provincial de Tarragona, s’ha organitzat després de detectar la necessitat d’ampliar la formació dels membres dels cossos policials per atendre aquest fenomen que l’Ajuntament de Cambrils veu amb preocupació.

Les ocupacions d’immobles sense autorització dels propietaris sovint afecten la convivència i el dret legítim a la tranquil·litat veïnal. En aquests casos, els procediments a seguir poden generar dubtes als diferents cossos i forces de seguretat, que són els que habitualment donen les respostes més immediates. L’objectiu d’aquesta formació és millorar aquestes actuacions, així com la cerca de resolucions a les situacions de conflicte d’interessos, que precisen d’una actuació clara per part dels policies.