L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar diplomes a una cinquantena de vogadors i vogadores dels sis equips de competició de l’entitat

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre dimecres, 14 de desembre,  prop de mig centenar de vogadors i vogadores dels sis equips de competició i de l’escola de rem del Club Rem Cambrils.

L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser un reconeixement a l’entitat esportiva, a la seva contribució en la difusió del nom de Cambrils arreu del territori i als èxits esportius assolits aquesta temporada a la Lliga Catalana de Llagut, al Campionat de Catalunya Banc Fix i al Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani.

La recepció va consistir en els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Víctor Ortiz; el lliurament diplomes al mèrit esportiu i obsequis de record als vogadores i les vogadores i la realització de fotografies conjuntes de tots els equips amb les autoritats assistents.

El projecte esportiu i formatiu del Club Rem Cambrils va néixer el 2018 amb l’objectiu de promoure la pràctica de l'esport del Rem a través de la formació de joves vogadors des d'una primera etapa d'iniciació (escola) fins a la tecnificació en les diferents categories de base. Aquest projecte implica la participació de totes les categories de l'entitat a les diferents lligues organitzades per la Federació Catalana de Rem, tant a nivell nacional com estatal.

El club pretén fomentar l’esport com a element de cohesió social i formatiu, promocionar l’esport base, l’esport femení i del conjunt de la ciutadania amb diferents programes esportius per millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població.

El club està format per 6 equips de competició i l’escola de rem: Infantil mixt, Cadet masculí, Sènior femení, Sènior masculí, Veterà femení, Veterà masculí i Escola de Rem. Actualment compta amb 240 esportistes associats: 132 de lúdics, 54 de competició, 41 de l’Escola de Rem, 11 simpatitzants i 2 federats externs.