L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar diplomes al mèrit a una cinquantena de patinadores i patinadors

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre ahir dijous, 2 de març, una cinquantena de patinadors i patinadores dels diferents grups del Club Patí Cambrils, que van acudir a l’acte d’homenatge acompanyats per la junta directiva, el personal tècnic, familiars i amistats.

La recepció, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser un reconeixement als més de 47 anys de trajectòria de l’entitat esportiva, als èxits esportius assolits i a la seva contribució en la difusió del nom de Cambrils arreu del territori.

La recepció va consistir en els parlaments de l’alcalde, la regidora i la presidenta del club, Nerea Micola, el lliurament de diplomes al mèrit esportiu i obsequis de record a les patinadores i patinadors, i la realització d’una fotografia de grup amb les autoritats assistents.

Els primers passos del club es remunten a l'any 1974, quan un grup de pares del Col·legi Vedruna de Cambrils va organitzar entrenaments al mateix pati de l’escola. Poc a poc, el grup es va anar ampliant i l’any 1976 es va constituir el club, que va arribar a les cent quaranta inscripcions de patinadores i patinadors.

Inicialment els entrenaments es portaven a terme a les instal·lacions ubicades als terrenys municipals de Cambrils Badia i actualment es realitzen a les pistes municipals del pavelló i a la pista descobert ubicada al costat dels camps de futbol de la zona esportiva.

Aquesta temporada el club ha participat en diverses competicions com la Copa Catalana, el Campionat Catalunya, el Campionat d’Espanya i el Campionat de la Federació Catalana.