L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar diplomes al mèrit esportiu a 21 tiradors i tiradores de les diferents seccions de l’entitat

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre dilluns, 12 de desembre,  una vintena d’esportistes i instructors de les diferents seccions i categories del Club de Tir Olímpic de Cambrils.

L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser un reconeixement als 37 anys de trajectòria de l’entitat esportiva, als èxits esportius assolits i a la seva contribució en la difusió del nom de Cambrils arreu del territori.

La recepció va començar amb els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Jordi Amorós, que van destacar els valors de l’esport, l’esforç i constància dels tiradors i tiradores, les hores d’entrenament, els èxits i la llarga vida del club, que actualment compta amb unes 400 persones associades.

Durant l’acte també hi va haver paraules de record per Luis González, traspassat l’octubre del 2020, que va ser president de l’entitat durant 10 anys i anteriorment vicepresident.

A continuació, es va portar a terme el lliurament de diplomes al mèrit esportiu i uns obsequis de record als competidors i competidores i finalment es van realitzar les fotografies conjuntes amb les autoritats assistents a la Sala de Plens i al vestíbul de l’Ajuntament.