L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar diplomes al mèrit esportiu a una vintena de membres de l’entitat

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’Ajuntament de Cambrils va oferir una recepció al Club d’Arquers de Cambrils ahir dijous, 23 de març, en reconeixement a la tasca realitzada per l’entitat cambrilenca i als èxits assolits esportius assolits durant els seus 18 anys d’història.

L’acte d’homenatge, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser presidit per l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat de la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i va comptar amb la participació de prop d’una vintena de membres del club.

La recepció va consistir en els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Alicio Monedero, el lliurament de diplomes al mèrit esportiu i obsequis de record als arquers i les arqueres, i la realització d’una fotografia de grup amb les autoritats assistents.

El Club d’Arquers de Cambrils va néixer el 2005 amb l'objectiu de dedicar-se al foment, desenvolupament i pràctica del tir amb arc en les diferents modalitats. És un club reconegut a nivell nacional i internacional, que col·labora activament en la realització de campionats internacionals, nacionals i locals.

L’entitat compta amb monitors i entrenadors federats de les diferents modalitats i des dels seus inicis ha format esportistes que han participat en competicions de la Federació Catalana i la Federació Espanyola, així com internacionals.

Cal destacar que al llarg de la seva trajectòria el club ha organitzat 14 campionats d’Espanya amb la Federació Espanyola de Tir amb Arc, 2 campionats de Catalunya amb la Federació Catalana, i un campionat europeu amb la Unió Europea i Mediterrània i la Federació Espanyola.