La formació gratuïta serà impartida per la tècnica de Salut Pública i es portarà a terme a la Torre del Llimó. Les persones interessades ja es poden inscriure a qualsevol de les tres edicions programades.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica Salut pública

El servei Cambrils Emprèn de l’Ajuntament de Cambrils ha programat tres edicions d’un taller gratuït d’higiene i seguretat alimentària adreçat a negocis de restauració de Cambrils, que s’han vist afectats per la crisi sanitària de la Covid-19. L’objectiu és traslladar informació i recomanacions per tal que bars i restaurants coneguin millor el coronavirus i la normativa i puguin adaptar-se amb èxit a les mesures necessàries de protecció i seguretat per preservar la salut de la clientela i el personal treballador.

El taller anirà a càrrec de la tècnica de Salut Pública i inclourà informacions com les principals vies de transmissió del coronavirus, la contaminació dels aliments, la higiene personal i les pràctiques higièniques, les mesures preventives en totes les fases d’elaboració, l’adaptació dels locals en la nova situació, l’organització del servei, la seguretat i salut les persones i les mesures excepcionals de seguretat alimentària per lluitar contra la Covid-19.

Les tres edicions de la formació, de dos dies de durada cadascuna, es portaran a terme a la Torre del Llimó (carrer Rovira, 1) en horari de 5 a 7 de la tarda. La primera edició serà els dies 15 i 16 de juny, la segona el 17 i 18 de juny i la tercera el 30 de juny i l’1 de juliol. El màxim serà de 10 alumnes per edició. Serà necessari l’ús de mascareta a l’edifici i a l ‘aula durant tot el taller.

Les persones interessades es poden inscriure omplint aquest formulari. Al camp "consulta" cal indicar "inscripció taller formatiu” i l’edició escollida.  La formació compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Programa del taller

- Què sabem del coronavirus? Principals vies de transmissió.

- Contaminació dels aliments.

- Higiene personal i pràctiques higièniques.

- Mesures preventives en totes les fases d'elaboració.

- Adaptació del meu local a la nova situació.

- Organització del servei.

- Seguretat i salut de clients i treballadors.

- Mesures excepcionals de seguretat alimentària per lluitar contra el covid19.

Dates

1a edició: 15 i 16 de juny de 2020.

2a edició: 17 i 18 de juny de 2020.

3a edició: 30 de juny i 1 de juliol de 2020.

HORARI: de 17 a 19 hores.

LLOC: Edifici Torre del Llimó, carrer Rovira, 1 de Cambrils.